Известие

Collapse
No announcement yet.

Взех си една Ланчия Тезис :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито братле.....Тва с шоковата палка най ме изкефи
    Мн яка кола брат....

Comment

Ето и допълнителния компютър , шок-палката , секрета с стоманените шишове и сега намерих и говорител под седалката не знам за какво ли ? От тоя комп. стават много команди , но още не знам какво да очаквам хиххихииххих
      Attached Files
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

е баси колата...тва танк!!

Comment

честито

Честито за покупката
          Колега може да зъкл. вътре 2-3 и да се гоните голи поне знаеш няма излизане от там : хахахаха

Comment

Честито и безавариино,ако нещо те интересува,питай на л.с.

П.С.Имай предвид,че тази кола няма нищо общо с която и да е друга италианка,някои инженерни решения в нея са гениални,а други просто могат да те отчаят до полуда.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Бати яката кола..... ...
              Last edited by qpwo; d.m.y г., 09:15.
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Тезиса и на мен ми е слабост. А за екземпляр като този съм готов да си бартеросам 9-тката и колелото.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Честито, със здраве да си я караш! И на мен този модел ми е слабост.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Честито, със здраве да си я караш! И на мен този модел ми е слабост.
                    Пропусна нещо да питаш Коле
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Много безаварийни. Да не е била на италианската мафия с това оборудване? Провери ли в багажника за изненади?

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Пропусна нещо да питаш Коле
                        А??
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          А??
                          Дали е с TUV,книжка и два ключа
                          Не се прави че не знаеш ей
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Колеги много ама много ви благодаря на всички за искрените и откровени пожелания ! Радвам се че пак се завърнах сред вас и ще се радваме взаимно на италианските болиди
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Дали е с TUV,книжка и два ключа
                              Не се прави че не знаеш ей
                              Ми то си пише, че колата е от Италия.
                              А мен чуждите коли не ме интересуват, интересува ме моята си.

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                                Колеги много ама много ви благодаря на всички за искрените и откровени пожелания ! Радвам се че пак се завърнах сред вас и ще се радваме взаимно на италианските болиди
                                Кво стана с Якурката?

Comment

Working...
                                X